Силовите линии в една сградна инсталация са тези, които осигуряват захранването на силовите електрически консуматори. В един дом това са бойлерът, печката, пералнята и т. н. В промишлените предприятия – машините и съоръженията, задвижвани от мощни електромотори. Силовата инсталация с всичките си контактни излази, плюс осветителната инсталация, представляват цялостната електрическата инсталация на сградата. Добре е да знаете, че за всеки консуматор с ампераж над 16А се изисква самостоятелна линия.

Ние сме „Ню Енерджи Про“ ЕООД и можете да ни възложите проектирането, построяването и поддръжката на:

  • мрежи за ниско напрежение (НН),
  • захранващи линии за ел. табла,
  • кабелни канални мрежи до 20 kV (средно напрежение),
  • подземни кабелни мрежи,
  • захранващи линии за машини и съоръжения.

 

Имаме достатъчно опит в изграждането и поддръжката на различните видове електроинсталации, добре подготвени проектанти, монтажници с високи професионални умения и техници, отлична техническа съоръженост и желание за дългосрочни партньорства.

В работата си се съобразяваме напълно с предписанията на нормативните документи, за да осигурим на потребителите си надеждно и сигурно захранване с електрически ток, максимална защита и обезопасеност срещу пожари, простота и удобство при използването на инсталацията и максимална ефективност и икономичност. Извършваме съгласуване на проектите и самото изграждане със съответното електроразпределително дружество.

Ако ви предстои преобзавеждане на жилището с нови електроуреди или подмяна на производствените машини в цеха с по-мощни и по-модерни, задължително ви е необходим проект за подмяна на силовата инсталация. Имате ли колебания, какво точно и как е нужно да се направи, обадете ни се, ще ви консултираме.