NEW ENERGY PRO LTD.

ЗА КОМПАНИЯТА

Ню Енерджи Про” ЕООД е нова фирма, зад която стои екип от хора, работили заедно дълги години.
Основната й дейност е цялостно изграждане и монтаж на електроинсталации – ниско, средно и високо напрежение – в промишлени, жилищни и обществено-административни сгради. Консултиране на клиенти, проектиране, доставка на материали, изграждане и поддръжка на електроинсталации – нашите специалисти са на ваше разположение винаги, когато имате нужда от тях.
Ние знаем колко отговорна и важна за нормалното ежедневие и живота на хората е нашата работа. Затова подхождаме с нужното внимание, прилагаме изключително строги мерки за контрол на качеството по време на целия процес и гарантираме безопасността и доброто изпълнение на поставените ни задачи.
Разполагаме със собствена база и цех за изработка и окомплектоване на електротабла и нестандартно оборудване. Поддържаме пълен набор от нова техника и инструменти, необходими за изграждането на всякакъв вид електроинсталации – заваръчно оборудване, инструменти за локализация на електрически неизправности; а също и собствен автопарк.
Принципите, на които базираме своята работа и изграждаме отношения на доверие и
сътрудничество с клиенти и партньори, са:
01.
Непрекъсната модернизация на оборудването, с което работим

За да отговаряме на всички изисквания за безопасност, да гарантираме бърз и ефективен работен процес и да прилагаме строгите мерки за контрол на качеството, които смятаме, че са необходими.

02.
Инвестиция в професионалното развитие и обучението на всеки служител

В нашия екип работят специалисти с богат опит, които не спират да усъвършенстват познанията и уменията си. Това ни позволява да реагираме адекватно и да прилагаме бързо най-добрите решения във всяка ситуация.

03.
Планиране и оптимизиране на работния процес

Спазваме предварително определените срокове, опитваме се да предвидим възможните изненади по време на работа и да сме подготвени за тях, разчитаме на добре стикован екип, който следи за всяка неизправност и я отстранява бързо.

04.
Съвместна работа с проверени доставчици на материали

Поддържаме коректни, дългогодишни отношения с всички наши доставчици. Така получаваме качествени материали на изгодна цена и изграждаме ел. инсталациите спокойни, че осигуряваме най-доброто за нашите клиенти.

electricians-right-3
profesionalisti-elektro
Доверие

При нас работят професионалисти

Всеки работещ в или за фирма „Ню Енерджи Про” ЕООД е изцяло отговорен за качеството на своята работа и е задължен да отреагира или да информира по съответния ред за своевременното отстраняване на всяко констатирано несъответствие в процеса на изграждане и монтажа на електроинсталациите. В резюме всичко казано до тук означава, че ръководството и персонала на фирмата се ориентираме към предоставяне на нашите клиенти на качествени продукти и услуги, непрекъснато се стремим към подобрения, следим постоянно нуждите и очакванията на клиентите ни и поддържаме добри взаимоотношения с нашите доставчици.
Запознайте се подробно с нашите услуги и се свържете с нас, за съвет или за да ни възложите изпълнение на обект. Коректност, професионализъм, опитност и бързина – това сме ние – фирма „Ню Енерджи Про” ЕООД.
Довериха ни се

Партньори

OBO
SCHNEIDER ELECTRIC
NIKOM
ABC

NEW POSTS

  • Няма категории
Recent Posts

Evato